Skip to content
logo
Водне поло в Україні    Наша адреса: waterpolo@i.ua
 
Росія
     Окупант !!!

 

 

 

Advertisement
Advertisement
Advertisement
У фіналі «Кубка Карпат» зустрілися збірні України та Польщі Версия для печати Отправить на e-mail
15.09.2015

У Львові завершився другий міжнародний турнір «Кубок Карпат». Бронзу у дуелі зі словаками впевнено здобула збірна Молдови. А за головний трофей позмагались національні команди України та Польщі. 

Минулоріч на «Кубку Карпат» «динамівцям» дісталось лише «срібло». Цього разу львів’яни виступили у складі «синьо - жовтої» дружини. Для перемоги на турнірі – подвійна мотивація. На початку обидві команди поводилися обережно та розважливо, не поспішаючи ризикувати.

Врешті влучним ударом у дальню дев’ятку Олександр Дядюра вивів Україну вперед. Та дуже швидко полякам вдалося відквитати гол. 1:1 – результат першого періоду.

У другій чверті опоненти йшли ніздря в ніздрю. Ніхто не хотів поступатись. Однак мінімальна перевага – за господарями - 4:3. Далі – найспекотніша частина матчу. «Синьо-жовті» максимально зосередилися та стрімко наблизилися до омріяної перемоги.

«В другий період якось так зібралися і вирішила, шо треба їх дотиснути. Тому що це хоч поляки, але ми в себе вдома. То ми їх дотисли в третьому періоді», – розповів гравець збірної України з ватерполо Віталій Свіщов.

Останню чверть українці провели впевнено і раз у раз засмучували польського голкіпера. Гості не здавалися, однак наших хлопців їм уже не вдалось наздогнати. 10:7 – радість для львівських трибун.

«Сьогодні легше, тому що ми змінили тактику, від двох слабіших гравців більше йшла підстраховка.Тому й такий рахунок», – додав гравець збірної України з ватерполо Олександр Дядюра.

«Трохи забракло сил. Але ми задоволені результатом, боротьба сподобалася. Старалися зіграти якнайкраще», – зазначив гравець збірної Польщі з ватерполо Павел Радзінський.

«Кубок Карпат» став для нашої збірної хорошою підготовкою до відбору на Євро.

Марічка Думич, zahid.net

http://zaxid.net/news/showNews.do?u_finali_kubka_karpat_zustrilisya_zbirni_ukrayini_ta_polshhi&objectId=1365527

Последнее обновление ( 11.12.2015 )