Skip to content
logo
Водне поло в Україні    Наша адреса: waterpolo@i.ua
 
 
КРИМ
це УКРАЇНА
 
 
 
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Водне поло: На «Кубку Карпат» у Львові зіграє національна збірна Версия для печати Отправить на e-mail
20.08.2015

 Збірна України з водного поло зіграє на престижному міжнародному турнірі «Кубку Карпат», що з 11 по 13 вересня відбудеться у Львові на відкритому басейні СКА (вул.. Клепарівська, 39 а). 

За словами головного тренера нашої команди Валерія Завізіона, у Львові наша команда проведе навчально-тренувальні збори.

«До Львова наша делегація прибуде 10 вересня, а вже наступного дня зіграємо перші матчі на «Кубку Карпат», - каже Валерій Завізіон. – З керівництвом львівського «Динамо», а саме з президентом Олександром Свіщовим, а також головним тренером Ігорем Зінкевичем домовилися, що на цьому турнірі зіграє не клуб «Динамо», а наша національна збірна України. У Львові будемо тренуватися до 23 вересня, звідки і вилетимо до Франції на кваліфікаційні ігри до чемпіонату Європи. Хоч і шанси вийти на євро у нас теоретичні, зробимо усе можливе, аби у матчах проти білорусів, словаків та французів виглядати достойно. Ці ігри відбудуться у період з 25 по 27 вересня. До табору збірної України плануємо запросити 18 гравців, серед яких буде 8 представників львівського «Динамо». Інші гравці представлятимуть інші українські клуби, а троє з них – іноземні. Остаточний список усіх запрошених на збір виконавців буде оголошено дещо пізніше», - сказав Валерій Завізіон.

Богдан Пастернак для waterpolo.org.ua

Последнее обновление ( 08.09.2015 )