Skip to content
logo
Водне поло в Україні    Наша адреса: waterpolo@i.ua
 
Єдина  Країна
Единая Страна
Це Україна
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Главная arrow Новости arrow Ватерполісти «Динамо» на вулицях Львова запрошували людей на матчі Кубка України
Ватерполісти «Динамо» на вулицях Львова запрошували людей на матчі Кубка України Версия для печати Отправить на e-mail
10.07.2015

logo.jpgУпродовж вчорашнього дня ватерполісти львівського «Динамо» душею і тілом запрошували мешканців міста Лева та гостей столиці Галичини на перегляд матчів «Фінал Чотирьох» Кубка України з водного поло, який сьогодні, 10 липня, стартує на водному майданчику басейну СКА (вул. Клепарівська 39/а).

Гравці львівського «Динамо» по-особливому запросили львів’ян та гостей міста на «Фінал Чотирьох» Кубка України з водного поло.

Поблизу Міської Ради на Площі Ринок, біля Львівської Опери, а також у трамваях ватерполісти успішно втілювали в життя ідею свого головного тренера Ігоря Зінкевича. Юрій Мамєтьєв, Олександр Ситник, Віталій Свіщов, Олег Раврик, Гліб Шульженко, Дмитро Федоришин та Андрій Коноварт не тільки роздавали людям запрошення на «Фінал Чотирьох» Кубка України з водного поло, а ще й демонстрували ази цього виду спорту у справжній ватерпольній екіпіровці.

«Фінал Чотирьох» Кубка України з водного поло відбудеться у Львові у басейні СКА у період з 10 по 12 липня (вул. Клепарівська 39/а).

За головний трофей змагань позмагаються чотири команди: «Динамо» (Львів), «Слобожанець» (Харків), ХПІ (Харків) та ДНУ (Дніпропетровськ).

Картинки по запросу Картинки водне поло

Розклад «Фіналу Чотирьох»

10 – 12 липня. Львів, басейн СКА

10 липня (п’ятниця)

Перший тур

18:30. ДНУ – ХПІ

19:45. «Слобожанець» – «Динамо»

11 липня (субота)

Другий тур

10:00. «Слобожанець» – ДНУ

11:15. «Динамо – ХПІ

Третій тур

17:30. ХПІ – «Слобожанець»

18:45. «Динамо» – ДНУ

12 липня (неділя)

10:30. Матч за 3-є місце

12:00. Фінал

http://zik.ua/ua/news/2015/07/10/vaterpolisty_dynamo_na_vulytsyah_lvova_zaproshuvaly_lyudey_na_matchi_kubka_ukrainy_606230

Последнее обновление ( 06.08.2015 )