Skip to content
logo
Водне поло в Україні    Наша адреса: waterpolo@i.ua
 
Єдина  Країна
Единая Страна
Це Україна
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Главная arrow Новости arrow Тренер "Слобожанця" просив команду перемогти львівян
Тренер "Слобожанця" просив команду перемогти львівян Версия для печати Отправить на e-mail
08.06.2015

stolyarov.jpg  Тренер "Слобожанця": "Если проиграете , я вам всем ребра сломаю !!!" ( назва статті  змінена через вимоги ватерполістів)

Тренер "Слобожанця" просив команду перемогти львівян(стара назва)

https://www.facebook.com/groups/waterpolo.org.ua/permalink/648329368602287/

 

Тренер харківської команди "Слобожанець" Сергій Столяров, котра посіла друге місце в Чемпіонаті України та переграла в останній грі львівське "Динамо", розповів сайту "Водне поло в Україні" про свої враження від змагань.

Сергій Борисович Столяров тренує команду понад 20 років. За його словами, головний тренер "Слобожанця" Колточихін Сергій Валентинович не зміг приїхати до Львова через те, що директор спортивного клубу дав йому на цей час інші доручення, зокрема він займається організацією літніх таборів. 

 

Сергій Столяров дуже задоволений грою своєї команди.

 

- Хоча остання гра вже не впливала на остаточний результат, я все ж таки попросив хлопців показати хорошу гру і здолати Львів у них вдома. І ми перемогли, - розповідає тренер "Слобожанця".

 

slobozanec.jpg

 

Сергій Столяров каже, що задоволений всіма членами команди, проте, на його думку, особливо хорошу гру показав - воротар Віталій Петров, центральний захисник Олександр Абрамов, а також вісімнадцятирічний Нікіта Апостол, якого визнали кращим рухливим нападником чемпіонату і Кирил Наволоков - кращий бомбардир цих ігор.

 

Тренер "Слобожанця" відзначає, що у львівської команди на цей час більш стабільний склад, вона має спонсора, і відповідно хороших гравців.

 

- А ми трохи здали свої позиції, хоча свого часу були трикратними переможцями чемпіонату і чотири рази вигравали кубок. Тому ми не відмовляємося від власних амбіцій перемагати і надалі. Ще поборемося, - переконаний він.

 

Сергій Столяров розповідає, що п'ять років харківську команду спонсорувало приватне підприємство, що дало їй можливість знову піднятись. У цей складний час вони шукають нового спонсора, хоча й існує певна підтримка від обласного управління та від міської влади...

 

- У нас добре налагоджена дитяча спортивна школа, тобто маємо гарну зміну поколінь, тому думаю, що будемо залишатись на плаву. Часи тепер важкі, але я намагаюсь дивитись вперед з оптимізмом, сподіваюсь, що з часом буде трохи легше, - каже Сергій Борисович.

 

Харківський "Слобожанець" команда студентська і в планах тренерів, робити ставку на студентів і в подальшому.

- Ветерани готові також нам допомогати. Раніше вони скептично ставились до нас, а тепер повірили, - розповідає Сергій Столяров.

 

розмовляла Олена Толстая

Последнее обновление ( 29.06.2015 )