Skip to content
logo
Водне поло в Україні    Наша адреса: waterpolo@i.ua

Любіть Україну !

Україна з ЄС !

Україна в ЄС !

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Главная arrow Новости arrow Визначилися фаворити чемпіонату Львівщини серед юнаків (U 13)
Визначилися фаворити чемпіонату Львівщини серед юнаків (U 13) Версия для печати Отправить на e-mail
12.01.2015
water_dity_wat.jpgЧетвертий тур чемпіонату Львівщини серед юніорів визначив фаворитів на головний трофей дебютних змагань. Зокрема, у віковій категорії юнаків 2001 року народження та молодших серйозну заявку на перемогу в чемпіонаті зробили команда ДЮСШ №3-1 та «Євроспорт». Обидва колективи в останньому турі першості здобули впевнені перемоги над своїми суперниками й закріпили лідерські позиції. У басейні «Євроспорт», де і відбувався останній тур, команда ДЮСШ №3-1 впевнено обіграла «Динамо-Леви» – 18:1, а «Євроспорт» не залишив жодних шансів початковим ватерполістам з КДЮСШ імені Кутенка – 33:4.

Після чотирьох турів чемпіонату турнірну таблицю юнаків 2001 року народження та молодших очолює ДЮСШ №3-1. В активі цієї команди стовідсотковий показник – 12 очок з 12-ти можливих. На другому місці опинилася команда «Євроспорту» – шість очок після трьох матчів.

Загалом у чемпіонаті Львівщини з водного поло серед юніорів 2001 року народження та молодших беруть участь п’ять команд. Дебютний чемпіонат заплановано провести в чотири кола.

У змаганнях юнаків 2003 року народження та молодших також визначилися претенденти на головний кубок. Після першого кола змагань лідерство захопили команди «Євроспорт» та ДЮСШ №3-1. Саме в останньому турі в очному простистоянні ці колективи визначали, хто гідніший бути на першому місці в турнірній таблиці. З рахунком 15:13 перемогу святкували ватерполісти «Євроспорту», а отже, саме ця команда завершила перше коло на першому місці.

Не можна не відзначити історичну перемогу наймолодшої команди КДЮСШ імені Кутенка. Вихованці Євгена Скиби та Станіслава Кручка, які ще півроку тому не вміли як слід плавати, з рахунком 12:9 обіграли ДЮСШ №3-2. Цікаво, що в цьому матчі деякі гравці школи Кутенка забили перші голи у своїй кар’єрі.

 команда www.waterpolo.org.ua

 

Чемпіонат серед гравців 2003 року народження та молодших пройде також у чотири кола. На відміну від чемпіонату серед юнаків 2001 року народження, в цьому турнірі беруть участь не п’ять, а чотири команди.

Последнее обновление ( 26.01.2015 )